MAANANTAI 22.7.
Paahdettua lohta, remoulade L,G
Makkarakastike HK:n sinisestä L
Kasvisgratiini L,G
Koskenlaskijajuustokeitto L,G
Omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta L
TIISTAI 23.7.
Juustokuorrutettua uunikuhaa G
Häränlihapata L,G
Kasviscous-cous ja paistettua halloumia
Sitruunaruoholla maustettu kanakeitto L,G
Vadelmarahkaa ja vohveleita L
KESKIVIIKKO 24.7.
Pariloitu possunleike, cafe de paris kastiketta L,g
Pyttipannua ja paistettua kananmunaa L,G
Mausteisia juureksia ja inkivääritofua L,G
Kermainen lohikeitto L,G
Tyrnimarjamousse L,G
TORSTAI 25.7.
Redarin kevyesti savustettuja muikkuja, tillikermaviiliä L,G
Ylikypsää mallaspossua L
kasvisfalafelia ja friteerattua kukkakaalia
Hernekeittoa ja sipulia M,G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L
PERJANTAI 26.7.
Paistettua lohta, appelsiinivoikastiketta L,G
Broilerin sisäfileetä misokastikkeessa L,G
Ratatoullekasviksia ja fetajuustoa G
Ranskalainen kalakeitto L,G
Mango-mustikkakakku L,G