Kotiruokabuffet ma-pe

Buffet tarjolla ma–pe klo 10:30–14:30.

Lounas seisovasta pöydästä 10,30 €
Eläkeläiset klo 13 jälkeen 8,30 €
Lapset 2v 2,30 € | 3-6v 2.30 € + 1€/ikävuosi | 7-12v 7 €

Sisältää runsaan salaattipöydän, päivän pizzan ja keiton, kolme lämminruokavaihtoehtoa (joista yksi aina kasvis), itseleivotun leivän, jälkiruoan ja kahvin/teen. 

MAANANTAI 19.2.

Paahdettua lohta, remouladekastiketta L, G
Uunimakkaraa sinappikermassa L, G
Kasvispaistos M, G
Koskenlaskijajuustokeitto L, G
Munkkirinkilät L

TIISTAI 20.2.

Savustettua kalkkunanrintaa, omena-sipulikastiketta L, G
Punakampelafileitä valkoviinikastikkeessa L, G
Kasvistäytteistä munarullaa L, G
Madekeitto L, G
Marjapannacotta L, G

KESKIVIIKKO 21.2.

Paistettua broileria ja mangomajoneesia M, G
Häränpaistia pippurikastikkeessa L, G
Paahdettuja yrttikasviksia L, G
Kermainen lohikeitto L, G
Mausteinen piimäkakku L

TORSTAI 22.2.

Karjalanpaisti M, G
Paistettua puna-ahventa ja herkkusienikastiketta L, G
Kasvis-kaalilaatikko L, G
Hernekeittoa, sipulia M, G
Pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa L

PERJANTAI 23.2.

Yrttipaahdettua lohta, tartarkastiketta L, G
Merimiespihvi M, G
Aurajuusto-punajuurikiusaus L, G
Bataatti-rapukeitto L, G
Samettisen punainen red velvet -täytekakku L, G

PERHEBUFFET LA–SU

24.–25.2.

Wallenberginpihvit, paistettua sipulia L G
Haudutettua lohta à la Maison G, VL
Intialaista kasvispataa L G
Metsäsienikeittoa L
Suklaakakkua G, VL

Hinta 14,90 €
eläkeläiset: 12,90 €
lapset: 
2v 4,30 €
3–6v 4,30 € + 1 € / ikäv.
7–12v 9 €

Viikonlopun seisova pöytä tarjolla aina lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12.00 – 17.00.

 
Buffet sisältää:

  • ruokaisan – yli 20 salaattivaihtoehtoa sisältävän salaattipöydän
  • kolme lämminruokavaihtoehtoa, joista yksi aina kasvisruoka
  • pannupizzalajitelman
  • keiton
  • itseleivottu leipä ja levite
  • jälkiruoka
  • kahvi/tee
  • ruokajuomina: sekamehu, kotikalja tai jäävesi
Jaa: Twitter Facebook Linkedin