Lounaslista vko 41
MAANANTAI 6.10. – Klassikoita & makuja mereltä
Yrteillä gratinoitua puna-ahventa (L,G)
Mehevät pannupihvit pippurikermakastikkeessa (L,G)
Yrteillä paahdettua linssi–ruusukaalipaistosta (M,G,VEG)
Perunamuusia (L,G)
Höyrytettyä riisiä (M,G)
Päivän raikasta kasvislisuketta (M,G)
Kermaisen täyteläistä Turun lohikeittoa (L,G)
Päivän pizzalajitelma
Makea jälkiruokavalikoima
TIISTAI 7.10. – Maailman makuja
Teriyakilla maustettua kampelaa (M,G)
Lyonin kanaa kermakastikkeessa (L,G)
Soija–tofuwokkia muinaisvehnällä (M,VEG)
Perunamuusia (L,G)
Kurkumalla maustettua riisiä (M,G)
Päivän kasvislisuketta (M,G)
Samettista herkkutattikeittoa (L,G)
Päivän pizzalajitelma
Mansikkarahkaa kermavaahdolla (L,G)
KESKIVIIKKO 8.10. – Makumatka Aasiaan ja Suomeen
Redarin muikkuconfit & tillikermaviilikastiketta (L)
Thai–kookoskanacurrya (L,G)
Rapeita kevätkääryleitä yrtti- ja chilidipeillä (L)
Perunamuusia (L,G)
Basmatiriisiä (M,G)
Päivän kasvislisuketta (M,G)
Pehmeää kukkakaalikeittoa (L,G)
Päivän pizzalajitelma
Hedelmäsalaattia & mansikkakermaa (L,G)
TORSTAI 9.10. – Suomalaisia suosikkeja
Rapeaa turskaa & talon tartarkastiketta (L)
Perinteisiä lihapullia kermakastikkeessa (L,G)
Tomaatti–parmesan pastaa & kanattomia kanapaloja à la Chef Kaur (L)
Perunamuusia (L,G)
Höyrytettyä riisiä (M,G)
Päivän kasvislisuketta (M,G)
Hernekeittoa palvipotkalla & sipulilla (M,G)
Päivän pizzalajitelma
Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa (L)
PERJANTAI 10.10. – Viikon huipennus
Lohta raikkaassa sitruskastikkeessa (L,G)
Redarin kevyesti savustettua broileria & herkkusienimuhennosta (L,G)
Mehevää linssilasagnea italialaiseen tapaan (L)
Kermaperunoita (L,G)
Höyrytettyä riisiä (M,G)
Päivän kasvislisuketta (M,G)
Ukrainalaista kalaseljankaa vuolukermalla (L,G)
Päivän pizzalajitelma
Ripan juhlatäytekakku (L)